Dijonsauce med persille

Dijonsauce med persille

Dijonsauce er let at lave, har en fantastisk farve og er meget velegnet til kylling

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
4 personer
 
Ingredienser:
 
25 gr smør
1 spsk hvedemel
1/2 l piskefløde
ca. 2 spsk dijonsennep
1 bundt persille
salt
hvid peber

Fremgangsmåde:

 

Smelt smørret, tilsæt melet og rør det godt sammen.

Tilsæt fløden lidt efter lidt under kraftig omrøring.

Har du noget saft fra stegning af kylling i ovnen, kan dette også tilsættes - lidt af gangen, så sovsen ikke pludselig bliver for tynd.

Tilsæt dijonsennep.

Jeg var lidt forsigtig første gang, da den sennep, jeg havde, var extra stærk, men sovsen kunne  sagtens bære hele mængden efter min mening.

Smag til med salt og hvid peber, og tilsæt til sidst den skyllede hakkede persille.

Kan serveres til for eksempel 

kyllingefilet med æbler og bacon

eller

helstegt mørbrad med æbler og bacon

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte