Dijonsauce med persille
Dijonsauce er let at lave, har en fantastisk farve og er meget velegnet til kylling
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Smelt smørret, tilsæt melet og rør det godt sammen.
Tilsæt fløden lidt efter lidt under kraftig omrøring.
Har du noget saft fra stegning af kylling i ovnen, kan dette også tilsættes - lidt af gangen, så sovsen ikke pludselig bliver for tynd.
Tilsæt dijonsennep.
Jeg var lidt forsigtig første gang, da den sennep, jeg havde, var extra stærk, men sovsen kunne sagtens bære hele mængden efter min mening.
Smag til med salt og hvid peber, og tilsæt til sidst den skyllede hakkede persille.
Kan serveres til for eksempel
kyllingefilet med æbler og bacon
eller
helstegt mørbrad med æbler og bacon