Græsk kødsovs
En ny ret er spottet på nettet, helt i tråd med mit nytårsfortsæt om ny og spændende mad. Til retten hører panerede auberginer, og hvis du også har lyst til at lave dem, vil du nedenunder få instruktion i, hvornår du gør hvad, selvom opskriften på auberginerne ligger på en side for sig selv. Den opskrift, jeg brugte, var ikke rigtigt beskrevet i forhold til rækkefølge, og så bliver man pludselig stresset, selvom det er noget ret simpelt, man er igang med. Jeg bestræber mig altid på at beskrive processen detaljeret, så man ikke mister overblikket. Jeg ved også, at mange af mine besøgende, er unge mennesker, som ikke er så garvede i et køkken. Jeg vil gerne give dem en god oplevelse med madlavningen, Så kan vi andre "ældre" jo hoppe over det indlysende i beskrivelserne.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
500 gr. oksefars
2 gulerødder i små stave
250 gr. champignon i skiver
1 squash i tern
2 snittede løg
2 fed snittede hvidløg
1 dåse flåede tomater
Salt, peber
2 spsk græsk krydderi*
Kan serveres med grøn salat, creme fraiche og auberginer.
Fremgangsmåde
Klargør alle ingredienser incl. det græske krydderi, hvis du selv vil lave det. Du kan også købe det færdigt. Klargør også en eventuel salat.
Når du har snittet alt, klargør du auberginerne og sætter dem i ovnen.
Svits nu champignon, squash, gulerod og løg sammen i ca. 2 minutter i en god stor gryde.
Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve.
Tilsæt krydderiblandingen og hakkede tomater og rør det godt sammen.
Smag til med salt og peber, og lad det koge i 8 minutter. Herefter kan du skrue ned.