Koteletter i fad med grøntsager og kartofler
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
(4 personer)
Ingredienser koteletter i fad:
12 kartofler
4 gulerødder
½ liter fløde
2 fed hvidløg
Frisk merian
1 løg
1 squash
2 tomater
1 pk bacon
6-8 koteletter
Cheddar smelteost
Fremgangsmåde koteletter i fad med kartofler og grøntsager:
Skræl og skær kartofler i fine skiver. Læg dem i fadet og drys med salt og peber
Skræl og skær gulerødderne i fine skiver. Læg dem i fadet og drys med salt og peber
Hak hvidløgene fint og drys i fadet
Drys med frisk merian
Hæld fløden over og smag til med salt og peber
Skær løg og squash i fine ringe og skiver. Svits grøntsagerne let på panden og hæld det i fadet.
Skær tomaterne i fine skiver og læg skiverne i fadet
Brun bacon let og læg det fadet
Stil fadet ind i ovnen ved 175 grader (varmluft) 20 minutter
Drys koteletter med salt, peber og merin (tørret) og brun dem let på panden
Læg dem øverst i fadet. Hæld væden fra panden ovenpå koteletterne
Drys med smelteost over koteletterne
Sæt fadet i ovnen igen ca 40 minutter. Dæk med folie, som fjernes de sidste 10 minutter.