Muffin toast - meget let
Disse små muffin toasts er virkelig lette at lave. Jeg lavede dem til en frokost, da min søn og svigerdatter kom på besøg. De fik stor ros. Jeg havde også frikadeller og de små minfarsruller (en rest fra aftensmad) og spinatpandekager med laks. Hertil salat.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
8 stk.
Ingredienser
8 stykker toastbrød
En pakke bacon skåret i små stykker
1/2 hakket løg
3 æg
1 dl mælk
Lidt revet ost - f.eks cheddar
Salt og peber
Lidt klippet purløg
Lidt olivenolie
Fremgangsmåde
Steg det hakkede løg og bacon. Det skal bare steges sammen.
Stans toastbrødene ud med noget, der er ca 8 cm i diameter. Jeg brugte selvfølgelig min nye Blomsterberg-ringe, som jeg har fået i julegave.
Rul cirklerne flade med kagerullen.
Tryk forsigtigt brødet ned i muffinforme. Jeg smurte ikke formen først. Du kan selv vurdere, om du skal gøre dette.
Bag de tomme brød 3 minutter ved 180 grader.
Alt ovenstående kan du gøre i god tid. Lad bare brødene stå fremme på køkkenbordet Jo mere tørre de bliver, jo bedre.
Pisk æg og mælk sammen, kom det klippede purløg i, og giv det lidt salt og peber.
Hav olivenoile, det stegte bacon og løg, æggemix og ost klar, når du skal fylde. Det er vigtigt, at det gøres hurtigt, så brøddet ikke suger vædde til sig.
Start med at komme bacon og løg i bunden, ost ovenpå, og til sidst hælder du æg over.
Til sidst pensles den øverste brødkant med olie.
Bages 12-15 minutter ved 180 grader.