Små farsbrød med bacon
Jeg fandt disse fantastisk små farsbrød på pinterest. Min kæreste er generelt meget lidt glad for farsbrød, så derfor får vi det aldrig. Disse her er meget små, der er godt fyld i og ikke mindst omviklet med bacon, så jeg tænkte, at de nok kunne glide ned, og det var en stor succes. De kan også bruges på et frokostbord og er meget lette at lave. En kæmpe fordel er også, at de ikke skal steges, så der kommer stegeos i hele huset. De tilberedes i ovnen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
12 stk.
Ingredienser
500 gr svinefars
Et lille hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
Revet skal fra næsten en hel citron
7-8 hakkede champignon
50 gr. tørrede tranebær
2 tsk karry
1/2 tsk salt (baconen salter også - derfor den lille mængde)
et drys peber
12 skiver bacon
Fremgangsmåde
Rør ingredienser sammen og bland dem godt med farsen. Jeg æltede det sammen med hånden. Til det bruger jeg altid plastikhandsker, så jeg ikke bliver totalt fedtet til.
Lav 12 små brød og omvikl hvert brød med en skive bacon. Indrømmet - jeg vejede dem, så de blev lige store. Godt 50 gr. stykket
Sættes på bagepapir og bages 20 minutter ved 210 gr.
Hvis du vil lave hele retten er fremgangsmåden her:
Sæt kartoflerne i ovnen. Imens forbederes:
Det øvrige fyld til kartoflerne
Ingredienserne til sovsen gøres klar.
Farsbrødene gøres klar.
Når kartoflerne er klar til at komme ind 2. gang med fyld, sættes de ind sammen med farsbrødene.
Kartoflerne skal ud 5 minutter før farsbrødene
Lav sovsen, mens farsbrødene bager.