Røget mørbrad med rabarberkompot og marineret agurk

 roeget moerbrad serveret

På en varm sommeraften fik jeg besøg af min søn og hans familie til aftensmad. Jeg tænkte, det skulle være let mad, og noget jeg kunne gå til og fra for at lave. Menuen blev derfor en tapas, hvori denne røgede mørbrad med marineret agurk og kold rabarberkompot med chili indgik. Der er ikke meget arbejde i det, og retten ville også kunne bruges som let forret.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

4 personer

 
Ingredienser
 

1 røget mørbrad - jeg købte min i Rema 1000

Blandet salat til anretning

Rabarberkompot med chili

Marineret agurk

 

Fremgangsmåde

Læg en bund at lidt salatblade.

Ovenpå salaten lægges rabarkompot.

Skær skiver af den røgede mørbrad og læg ovenpå kompotten.

Til sidst pyntes med de marinerede agurker.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte