Marineret agurk

Marineret agurk

 Marineret agurk

Jeg lavede marineret agurk som pynt på røget mørbrad på en tapastallerken.  

 

4 personer (hvis det er til en tapastallerken, hvor der ikke bruges så meget)
 
Ingredienser
 
1/2 agurk
1/2 dl friskpresset citronsaft
1/2 dl hvidvinseddike
1/2 dl sukker
1 lille rødløg eller et forårsløg
Salt, friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

 

Skræl agurken og halver på langs.

Fjern kernerne.

Skær i både.

Bland resten af ingredienserne til en marinade.

Hæld marinaden og agurkestykkerne i en plastikpose og luk den.

Lad det trække i køleskabet et par timer.

Ryst af og til posen, så marinaden bliver fordelt på alle agurkerne.

Marineret agurk

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte