Marineret agurk
Jeg lavede marineret agurk som pynt på røget mørbrad på en tapastallerken.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
4 personer (hvis det er til en tapastallerken, hvor der ikke bruges så meget)
Ingredienser
1/2 agurk
1/2 dl friskpresset citronsaft
1/2 dl hvidvinseddike
1/2 dl sukker
1 lille rødløg eller et forårsløg
Salt, friskkværnet peber
1 lille rødløg eller et forårsløg
Salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skræl agurken og halver på langs.
Fjern kernerne.
Skær i både.
Bland resten af ingredienserne til en marinade.
Hæld marinaden og agurkestykkerne i en plastikpose og luk den.
Lad det trække i køleskabet et par timer.
Ryst af og til posen, så marinaden bliver fordelt på alle agurkerne.