Rabarberkompot med chili
Denne rabarberkompot serverede jeg kold til røget mørbrad på en tapastallerken. Kompotten kan anvendes både kold og varm.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
4 personer (hvis det er til en tapastallerken, hvor der ikke bruges så meget)
Ingredienser
250 gr. skiveskårede rabarber*
1 skiveskåret forårsløg
0,50 dl lyst rørsukker
1 knivspids chili
Fremgangsmåde
Fordel rabarberstykker og forårsløg i et ovnfast fad.
Drys sukkeret og chili over.
*Du kan sagtens anvende halvt optøede rabarber til retten. Så skal bagetiden bare være lidt længere.
10-15 minutter i ovnen ved 180 grader til rabarberne er helt møre.
Mærk med en gaffel, om frugten kan moses ud.
Mos det sammen med en gaffel og afkøl, når det kommer ud af ovnen.