Opskrift - Lakseruller til forret
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ca 10 stk.
Ingredienser:
400 g røget laks i skiver
150 g flødeost naturel
½ dusk frisk dild
Dressing:
1½ dl creme fraiche 18 %
½ dusk dild
lidt citronsaft
salt og peber
Fremgangsmåde:
Tag 2 store skiver laks og kom dem sammen med flødeost og dild i en foodprocessor - kør ingredienserne sammen til det er en ensartet masse.
Læg de resterende laksestykker på en række på et stykke husholdningsfilm - så de lige lapper over hinanden.
Flødeostemassen lægges i en lang pølse midt på laksestykkerne.
Laksen foldes forsigtigt om flødeostemassen og rulles til en lang rulle.
Rullen pakkes ind i film og lægges i fryserne - så er den nemmere at skære.
Laksen tages ud af fryseren minimum en time før den skal serveres, men skæres i skiver lige når den er kommet ud af fryseren.
Creme fraiche, klippet dild, citronsaft, salt og peber røres sammen.
Læg en lille portion dressing på tallerkenen og anbring lakserullen ovenpå. Pynt af med dild eller andet.
Se opskrifterne på de øvrige forretter her: