butterdejstrekanter med rejefyld

butterdejstrekanter med rejefyld



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
Ca 8 stk.
 
Ingredienser:
 
3 plader små butterdej
Æg til pensling
 
Dildcreme:
1 dl creme fraiche 18%
1 tsk. friskpresset limesaft 
½ dl finthakket frisk dild 
½ tsk. sukker 
friskkværnet peber og salt
 
Fyld:
300 g optøede frosne rejer 
blandede babysalatblade
 
Fremgangsmåde:
 
Skær butterdejspladerne i trekanter. Jeg brugte et centimetermål og lavede dem 7 cm på den korte led (bunden af trekanten).
Pladerne må endelig ikke rulles ud.
 Læg trekanterne på bagepapir. De pensles med æg og bages ved 200 grader til de er gyldne – ca. 15 minutter.
 Når trekanterne er afkølede flækkes de forsigtigt.
 Dryp rejerne af og tryk evt. det sidste vand ud med lidt køkkenrulle.
 Bland dild, limesaft, sukker, salt og peber i creme fraichen.
 Anret lidt salat på bunden af trekanten, læg rejerne ovenpå. Derefter dressing og til sidst låget af butterdejstrekanten.
 

Se opskrifterne på de øvrige forretter her: (klik på linket)

Lakseruller

Krebsebidder

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte