Opskrift - Krebsebidder til forret

Opskrift - Krebsebidder til forret



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

8 portioner

 

Ingredienser

 

300 g afdryppede krebsehaler

2 dl. Cremefraice 38%

1 tsk. sennep

1 spsk. hakket purløg

1 spsk. hakket dild

½ tsk. groft salt

friskkværnet peber

8 skiver franskbrød

 

Fremgangsmåde

 

Afdryp krebesehalerne. Tryk dem evt af med lidt køkkenrulle, så dressingen ikke bliver for vandet, når halerne blandes i.

Bland sennep, purløg, dild salt og peber godt med creme fraichen. Rør krebsehalerne i.

Rist franskbrøddet. Tryk en rund skive ud af hvert brød med et glas eller anden form i passende størrelse.

Anret Krebseblandingen på franskbrødsrundellerne. Pynt af med lidt af krydderierne.

 

Se opskrifterne på de øvrige forretter her: (klik på linket)

Butterdejstrekanter med rejefyld

Lakseruller

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte