Opskrift - Krebsebidder til forret
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
8 portioner
Ingredienser
300 g afdryppede krebsehaler
2 dl. Cremefraice 38%
1 tsk. sennep
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. hakket dild
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
8 skiver franskbrød
Fremgangsmåde
Afdryp krebesehalerne. Tryk dem evt af med lidt køkkenrulle, så dressingen ikke bliver for vandet, når halerne blandes i.
Bland sennep, purløg, dild salt og peber godt med creme fraichen. Rør krebsehalerne i.
Rist franskbrøddet. Tryk en rund skive ud af hvert brød med et glas eller anden form i passende størrelse.
Anret Krebseblandingen på franskbrødsrundellerne. Pynt af med lidt af krydderierne.
Se opskrifterne på de øvrige forretter her: (klik på linket)
Butterdejstrekanter med rejefyld