Koteletter i folie med mozzarella

 Koteletter i folie med mozzarella

Jeg havde en rest kartofler, og havde bestemt, at jeg ville lave kartoffelsalat med avokado af dem, men hvad skulle vi have til?

Lidt googlen rundt ledte mig frem til koteletter i folie, og som min kæreste sagde, da vi sad ved bordet: Det er da fantastisk så godt sådan en kotelet kan smage.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



kotelet i folie med mozzarella før

Ca. 3 personer

Ingredienser

5 koteletter

1 stort løg i skiver

20-25 champignon i skiver

Forårsløg i skiver - gerne med det grønne

8 store cherrytomater

1 mozarellaost

1 lime

Stanniol

Fremgangsmåde

Klargør 5 stykker stanniol i indpakning.

Drys koteletterne med salt og peber og brun dem kort på en pande.

Læg koteletterne på staniolen. Lad kødets aflange form følge længden på staniolen

Svits de snittede grøntsager i skyen fra stegningen af kødet. Drys med salt og pres saften fra limen over.

Efter bruning fordeles fyldet ovenpå koteletterne.

Skær cherrytomaterne i tynde skiver og fordel dem over grøntsagsfyldet og drys med en anelse salt. Skær den første lille ende skral af tomaten inden, du skærer i skiver.

Skær mozarellaen i skiver og læg dem på toppen, før du lukker pakken godt sammen.

170 grader i 45 minutter.

Prøv også koteletter i fad:

Opskrift koteletter i fad med kartofler og grøntsager

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte