Koteletter i folie med mozzarella
Jeg havde en rest kartofler, og havde bestemt, at jeg ville lave kartoffelsalat med avokado af dem, men hvad skulle vi have til?
Lidt googlen rundt ledte mig frem til koteletter i folie, og som min kæreste sagde, da vi sad ved bordet: Det er da fantastisk så godt sådan en kotelet kan smage.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ca. 3 personer
Ingredienser
5 koteletter
1 stort løg i skiver
20-25 champignon i skiver
Forårsløg i skiver - gerne med det grønne
8 store cherrytomater
1 mozarellaost
1 lime
Stanniol
Fremgangsmåde
Klargør 5 stykker stanniol i indpakning.
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem kort på en pande.
Læg koteletterne på staniolen. Lad kødets aflange form følge længden på staniolen
Svits de snittede grøntsager i skyen fra stegningen af kødet. Drys med salt og pres saften fra limen over.
Efter bruning fordeles fyldet ovenpå koteletterne.
Skær cherrytomaterne i tynde skiver og fordel dem over grøntsagsfyldet og drys med en anelse salt. Skær den første lille ende skral af tomaten inden, du skærer i skiver.
Skær mozarellaen i skiver og læg dem på toppen, før du lukker pakken godt sammen.
170 grader i 45 minutter.
Prøv også koteletter i fad: