Hjemmelavet græsk krydderi
Jeg skulle lave græsk kødsovs med panerede auberginer, men havde ikke noget færdigt krydderi til at komme i kødet. Hvad gør man så? Man googler, og jeg fandt denne opskrift, som gav en rigtig lækker kødsovs. Heldigvis har jeg rigtig mange krydderier, så bortset fra løgpulveret, blev den helt komplet. Nu skulle der også løg i retten, så det var ikke så vigtigt.
Jeg satte min kæreste til at blande krydderiet. Han kan godt li' lidt laboratoriearbejde - måle, blande, røre, så det blev helt perfekt.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
1 god portion
Ingredienser
2 spsk paprika
1 spsk karry
1 spsk spidskommen
1 spsk chilipulver
1 spsk oregano
1 tsk løgpulver
1 tsk havsalt
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
½ tsk allehånde
½ tsk sort peber
Fremgangsmåde
Bland alle krydderier.
Opbevaret tørt. Vi havde et krydderiglas, der var næsten tomt, så det var fint til formålet.