Panerede auberginer

 panerede auberginer

Til den græske kødsovs, jeg skulle lave til aften, skulle der serveres panerede auberginer ifølge opskriften. Det synes jeg lød fantastisk lækkert. Det var faktisk på grund af dem, jeg gav mig i kast med menuen. Auberginerne er rigtig lette at lave. De skulle steges i ovnen, og jeg var lidt bekymret for, om paneringen faldt af, når jeg vendte dem, men det var slet ikke noget problem. Det eneste minus, jeg havde at sige til de færdige grøntsager, var, at jeg syntes, skrællen var lidt sej. Hvis man kan skrælle en aubergine, vil jeg gøre det næste gang.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

2 personer

 
Ingredienser
 

1 aubergine

Salt

1 æg

Rasp

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240 grader.

Pisk ægget i en tallerken.

Kom rasp på en tallerken.

Forbered en bageplade til ovnen med bagepapir.

Skær auberginen i skiver på 1 cm's tykkelse.

Drys lidt salt på den ene side af skiverne.

Vend dem først i æg og så i rasp og sæt dem på bagepladen.

Bag 8 minutter i midten af ovnen og vend derefter aubergineskiverne og bag 8 minutter på den anden side.

graesk koedsovs

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte