Broccolisalat med mandler og tranebær
Jeg skulle lave nogen minifarsbrød med tranebær og ville gerne have en salat, der passede lidt til. Jeg fandt denne salat på nettet, og da min kæreste er vild med broccoli i salat (men bestemt ikke kogt som grøntsagstilbehør!!), synes jeg, at det var det helt rigtige at lave.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
15o gram broccoli i små buketter
1/2 hakket rødløg
25. gram mandler
ca. 50 gram tørrede tranebær
Ingredienser dressing
1 spsk olivenolie
Saft fra en kvart citron
1/2 spsk ahornsirup
Groft salt
Fremgangsmåde
Damp broccolibuketterne i 3 minutter: Sæt en gryde over med rigeligt vandog bring det i kog. Gryden må ikke være fyldt med vand, da broccolien ikke må være i berøring med vandet. Læg broccolien i en si, som sættes over gryden. læg låg på. Jeg dampede broccolien af 2 omgange, da det var en stor portion.
Rist mandlerne på panden, og hak dem groft, når de er afkølet.
Bland dressingen.
Put alle ingredienserne i en skål og rør det rundt, så dressingen fordeles
Lad småkoge i 5 minutter.