Bagt kartoffel med pikantost

 Bagt kartoffel med pikantost

En almindelig bagt kartoffel kan godt være lidt kedelig. Jeg skulle finde på en kartoffel til mine minifarsbrød, og så faldt jeg over denne opskrift. De smagte så lækkert! Kartoflen bages almindelig først, og kommer ind igen, når fyldet er blandet. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville komme fyldet i mine muffinforme, men kartoffelskrællen var så fin hel, da jeg havde tømt den. Så jeg valgte at fylde det i "skrældformen" igen. Jeg lavede som forsøg med en enkelt i muffinform, og den blev også rigtig fin. Den er meget fin til en portionsanretning.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

2 personer

 
Ingredienser
 

2 bagekartofler

80 gr. Buko pikantost

1 lille hakket løg

1 dl mælk

Salt, hvis peber

Fremgangsmåde

Skær et kryds i kartoflerne og bag dem 1,25 time ved 200 grader.

Tag kartoflen ud af ovnen, skær toppen af og skrab kartoffelfyldet i en skål.

Bland ost, løg og mælk i.

Smag til med salt og peber.

Kom kartoffelfyldet tilbage i den tomme skræl.

Bag 15 minutter ved 210 gr.

Kartoffelfyldet i muffinformen fik samme bagetid.

Jeg vendte forsigtigt fyldet fra muffinformen ud i hånden og satte den på tallerknen.

Hvis jeg skulle lave mange af dem til servering på et fad, ville jeg ikke vende dem ud, da de så bliver svære at flytte til en tallerken. Så ville jeg sætte en papirsform ned i muffinformen og servere i dem på fadet.

kartoffel med pikantost i muffinform

farsbroed med bacon

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte