Tapas Luksusudgaven
På en varm sommerdag kunne dette være en god menu - også når man får gæster. Lav evt en god dressing og server den til og måske også lidt groft flute. Begge dele glemte jeg helt i sommervarmen. Det ser måske uoverskueligt ud, men laksemousse'en er det eneste, der tager lidt tid (men bestemt ikke uoverkommeligt). Laksen kogte jeg dagen før. Resten er hurtigt lavet. Raberkompotten og agurkerne laves om formiddagen, og det hele anrettes lige før, dine gæster kommer. Jeg stillede det på køl efter anretningen med en omvendt tallerken mellem hver i et stort tårn forneden i køleskabet. Jeg synes da selv, det var en ret flot menu.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ingredienser
I det ene hjørne laves en lækker salat
I det andet hjørne en kyllingesalat
I det tredie hjørne en laksemousse
I det fjerde hjørne røget mørbrad på rabarberkompot med marinerede agurker