Hurtig kyllingesalat
Glasset med kyllingesalat anrettede jeg på få minutter til en tapastallerken
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
3 personer (hvis det er til en tapastallerken, hvor der ikke bruges så meget)
Ingredienser
6 små tomater i kvarte
1/2 avokado i strimler (skal det stå lidt tid, så dryp citron på, så avokadoen ikke bliver sort)
Lidt mango i strimler
Lidt ristede pinjekerner*
Lidt blandede salatblade
1 pakke topping stegt kyllingefilet skåret i mindre stykker
Lidt blandede salatblade
1 pakke topping stegt kyllingefilet skåret i mindre stykker
Dressing
3 spsk. Creme fraiche 18%
2 spsk. flødeost med hvidløg og urter
1 tsk. dijon sennep
lidt salt
Fremgangsmåde
Læg en bund af salat med dressingen ovenpå.
Anret de øvrige ingredienser.
*Ristede pinjekerner: Rist pinjekernerne på en middelvarm pande med lidt groft salt. Hold dem i bevægelser, så de ikke brænder.