Mørbradbøf med esdragon-flødesovs

Mørbradbøf med esdragon-flødesovs



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



Ingredienser:

1 mørbrad

2 løg

1 lille bakke champignon

3 små gulerødder

1 pakke bacon

2 tsk. tørret esdragon

1 tsk. Dijon sennep

2 spsk. Hvidvinseddike

2,5 dl fløde

Salt, peber

Paprika

Olie til stegning

Vand

Fremgangsmåde

Fjern hinder og sender fra mørbradenSkær mørbraden ud i bøffer, som sættes på højkant og krydres med salt, peber og paprika. Derefter vendes de i mel og brunes på en pande i olie. Man kan evt. efterdrysse med paprika, når bøfferne er på panden.

Tag de brunede bøffer op af panden og kog den af med godt 1 dl vand.

Gem vandet til sovsen.

I en pande svitses grøntsager og bacon, som er klippet i mindre stykker.

Tilsæt sennep, hvidvinseddike og fløde, afkoget fra panden og esdragon. Smag til med salt og peber og læg derefter bøfferne tilbage i sovsen. Lad det simre ca. 20 minutter i panden under låg.

Serveres med ris.

Prøv også disse opskrifter med mørbrad:

Mørbrad i fad med flødesovs Helstegt mørbrad med æbler og bacon

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte