Mørbradbøf med esdragon-flødesovs
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser:
1 mørbrad
2 løg
1 lille bakke champignon
3 små gulerødder
1 pakke bacon
2 tsk. tørret esdragon
1 tsk. Dijon sennep
2 spsk. Hvidvinseddike
2,5 dl fløde
Salt, peber
Paprika
Olie til stegning
Vand
Fremgangsmåde
Fjern hinder og sender fra mørbradenSkær mørbraden ud i bøffer, som sættes på højkant og krydres med salt, peber og paprika. Derefter vendes de i mel og brunes på en pande i olie. Man kan evt. efterdrysse med paprika, når bøfferne er på panden.
Tag de brunede bøffer op af panden og kog den af med godt 1 dl vand.
Gem vandet til sovsen.
I en pande svitses grøntsager og bacon, som er klippet i mindre stykker.
Tilsæt sennep, hvidvinseddike og fløde, afkoget fra panden og esdragon. Smag til med salt og peber og læg derefter bøfferne tilbage i sovsen. Lad det simre ca. 20 minutter i panden under låg.
Serveres med ris.
Prøv også disse opskrifter med mørbrad: