Opskrift let paprikasovs
Paprikasovs er meget let at lave og er en god sovs til svinekød, når man mangler kødkraft til at bage en sovs op af. Jeg har serveret den til panerede skinschnitzler
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
2 personer
Ingredienser
1 glas champignon - kan erstattet af et hakket løg
1,5 spsk koncentreret tomatpuré
2 tsk mild paprika
2,5 dl fløde 9%
1/2 krafterning - grøntsager
Evt. et lille drys chili
Fremgangsmåde
Svits champignon og paprika i en gryde.
Tilsæt tomatpurén og rør det sammen med grøntsagerne.
Tilsæt fløden og kraftterningen.
Synes du sovsen mangler lidt bid, kan du give den et lille drys chili.
Kog sovsen igennem ved svag varme.
Man behøver ikke jævne sovsen, da tomatpuréen klarer den sag.