Paneret skinkeschnitzel med paprikasovs
En af vores favoritretter er paneret skinschnitzel.Det er en hurtig ret, da stegetiden er kort. I dag har jeg lavet en paprikasovs til. Den er både let og hurtig.
Schnitzlerne skal selvfølgelig serveres med kapers, revet peberrod og benfri sild.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
2 skinkeschnitzel
Groft salt
Friskkværnet peber
1 æg
Rasp
Tilbehør:
Revet peberod
Benfri sild
Kapers Fremgangsmåde
Drys kødet med salt og peber
Pisk ægget sammen i en flad tallerken med en gaffel
Hæld rasp i en anden flad tallerken.
Vend kødet først i æg og så i rasp. Pas på ikke at røre for meget på kødet, når det er vendt, så paneringen ikke falder af.
Kom godt me stegemargarine på en pande, varm det op til det er bruset af, men ikke brunt.
Læg kødet på, skru lidt ned for panden og steg ca 3 minutter.
Vend kødet og steg ca 3 minutter på den anden side.
Pas på paneringen ikke falder af, når du vender, og vend iøvrigt ikke kødet mange gange for at skåne paneringen.
Schnitzlerne kan serveres med råstegte kartofler, råstegte gulerødder med løg og rosmarin og paprikasovs.
Af Lene Rasmussen