Paneret skinkeschnitzel med paprikasovs

Paneret skinkeschnitzel med paprikasovs

En af vores favoritretter er paneret skinschnitzel.Det er en hurtig ret, da stegetiden er kort. I dag har jeg lavet en paprikasovs til. Den er både let og hurtig.

Schnitzlerne skal selvfølgelig serveres med kapers, revet peberrod og benfri sild.



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori



2 personer

Ingredienser


2 skinkeschnitzel

Groft salt

Friskkværnet peber

1 æg

Rasp

Tilbehør:

Revet peberod

Benfri sild

Kapers

Fremgangsmåde

Drys kødet med salt og peber

Pisk ægget sammen i en flad tallerken med en gaffel

Hæld rasp i en anden flad tallerken.

Vend kødet først i æg og så i rasp. Pas på ikke at røre for meget på kødet, når det er vendt, så paneringen ikke falder af.

Kom godt me stegemargarine på en pande, varm det op til det er bruset af, men ikke brunt.

Læg kødet på, skru lidt ned for panden og steg ca 3 minutter.

Vend kødet og steg ca 3 minutter på den anden side.

Pas på paneringen ikke falder af, når du vender, og vend iøvrigt ikke kødet mange gange for at skåne paneringen.

Schnitzlerne kan serveres med råstegte kartofler, råstegte gulerødder med løg og rosmarin og paprikasovs.

Af
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte