Opskrift på lækker rødvinssovs

Opskrift på lækker rødvinssovs

 Denne rødvinssovs kan enten laves med boullion eller fløde. Vi spiser den til rødt kød -  stege eller bøffer. Jeg anvender som regel udgaven med fløde - her anvendes madlavningsfløde, så sovsen ikke bliver alt for fed.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Lækker rødvinssovs:
 
3-4 personer
 
Ingredienser:
 
25 gr. margarine
1 lille hakket løg
2 stilke frisk timian
100 gram rensede skiveskårede champignon
1 spsk rødvinseddike
1 dl rødvin
3 dl oksebouillon eller fløde
salt, peber
Madkulør
Evt jævning.
 
Fremgangsmåde:
 
Svits løg og timian i margarinen.
Tilsæt de skiveskårede champignon lad det simre lidt længere.
Tilsæt rødvinseddiken og lad det koge godt ind.
Tilsæt derefter rødvinen og kog ned til den halve mængde.
Endelig tilsættes fløde eller boullion.
Smag til med salt og peber.
Jævn sovsen om nødvendigt og tilsæt madkulør, hvis du ønsker farve på sovsen.

 

Prøv også denne nemme cognac-sovs. Cognac'en kan erstattes med whiskey.

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte