Hjemmelavet cognacsovs
Cognacsovs er utrolig let at lave. Cognac'en kan erstattes med whiskey. Opskriften fik jeg på en serviet, da jeg engang for mange år siden var inde og spise på en bøfrestaurant.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser:
ca 1/4 finhakket løg
Ca. 2 tsk flormelis
rosmarin
Ca. 2 dl fløde, light kan evt anvendes, men den bliver bedst med almindelig fløde
1 lille dåse koncentreret tomatpure
cognac (eller whiskey)
Fremgangsmåde:
Svits det hakkede løg
Tilsæt tomatpure
Skru ned til middelvarme.
Tilsæt flormelis
Tilsæt fløde under omrøring.
Smag til med cognac (ca 2 spsk)
Tilsæt lidt rosmarin
Sovsen gives et kort opkog og smages til med salt og peber