Couscoussalat med spinat, tranebær og feta
I madgruppen, som jeg er medlem af på facebook, så jeg denne vidunderlige salat, som var slået op fra http://persille.bloggersdelight.dk. Jeg var nærmest parat til at gå ud og lave den sent om aftenen, da jeg så den. Jeg har netop for nylig stiftet rigtigt bekendtskab med couscous, fordi min kæreste havde købt en pose på tilbud, og jeg eeeeelsker det! Min kæreste er i øvrigt vores families supershopper. Han kommer ALTID hjem med det hele på indkøbssedlen, og han ved, hvor ALT er i butikkerne.
Denne salat indeholder de fedeste ingredienser og serveres varm.
TIl salaten serverede jeg en fyldt kotelet, og både jeg og min kæreste var vilde med den menu.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Rist solsikkekernerne på en varm tør pande.
Kog couscous'en. Se anvisningen på posen.
Rist squashskiverne på en tør varm pande.
Bland alle ingredienser.
Du kan dryppe olie på salaten ved bordet.