Fyldte koteletter med hvidløg, feta persille og citron
Havde lyst til koteletter i dag. Jeg synes, de passede godt til den couscoussalat, jeg ville lave. Jeg fandt en opskrift på fyldte koteletter med blandt andet persille, og det havde jeg stående i køkkenet allerede. Nedenfor beskriver jeg rækkefølgen for både couscous og koteletter, Hvis du kun vil lave kødet, så spring over de blå linjer.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Klargør ingredienserne til coucousalaten. Rist solsikkerkernerne, men vent med couscous og squash - se opskriften.
Skær en dyb lomme i koteletten. Du skal skære den fra bunden af koteletten - se billederne. Du kan lave en god dyb lomme, hvis du bruger en lang smal kniv med spids.
Fyld lommen først med hakket hvidløg, så persille og ost.
Læg citronskiven ned over hullet og stik enderne at citronen ind under kanten af koteletten, så den holdes på plads.
Luk hullet med en kødnål.
Drys med salt og peber på ydersiden af koteletterne.
Tænd ovnen på 170 grader varmluft og stil et fad til koteletterne ind i ovnen, så det bliver varmet op.
Steg koteletterne på panden 8 minutter på hver side, til de har en fin farve.
Læg koteletterne ind i fadet i ovnen og steg ca 20 minutter.
Når der er 10 minutter tilbage af koteletternes stegetid i ovnen, koger du couscous og rister squash - se opskriften.
Bland salaten.