Ovnbagte gulerødder og rødløg med appelsinmarinade
Dette lækre tilbehør med gulerødder og rødløg serverede jeg til helstegt krondyrsfilet nytåraften 2014. Det kan forberedes i god tid.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Skræl gulerødderne og pil løgene.
Skær gulerødderne i grove skiver og løgene i grove både på langs med årerne.
Bland de øvrige ingredienser til en marinade.
Læg grønsagerne i et ildfast fad og hæld marinaden over.
I den oprindelige opskrift er angivet 45 minutter ved 125 grader. Jeg stegte ved 200 grader, da jeg også havde kartofler og steg i ovnen.
Det gik fint, men hold øje med, at det ikke branker. Dæk evt med folie. Mine grøntsager fik 45 minutter på trods af den højere temperatur. De blev perfekte.