Broccoli i muffinform

Broccoli i muffinform

Disse broccolimuffins smager fantastisk! Jeg serverede dem til en kødret, men de vil også være perfekte til for eksempel en brunch. Broccolien kan narturligvis erstattes med andre grøntsager. Jeg kom for eksempel små skiver af lilla gulerødder i mine.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Broccolimuffins før bagning
 
 
7 muffins - (mine forme er er store)
 
Ingredienser

6 æg
2 spsk grahamsmel
2 tsk groft salt
1 dl revet cheddar ost
1 broccoli i småbitte stykker eller anden grøntsag
Evt olie til smørring af forme
Muffinforme*

 

Broccolimuffins efter bagning
 
Fremgangsmåde

 

Kom de små broccolibuketter i en skål og overhæld den med kogende vand. Lad dem stå 3-4 minutter.

Jeg er erstattede noget af broccolien med bittesmå skiver af lilla  gulerødder og overhældte også dem med kogende vand som beskrevet ovenfor.

Smør muffinformene med olie og anbring dem på bagepladen.

Pisk æg, salt, mel og ost godt sammen med en gaffel.

Hæld grøntsagerne i æggemassen.

Fyld massen i muffinformene med en ske. Hvis man hælder det i, kan man ikke rigtig styre fordelingen af grøntsagerne.

Formene må ikke fyldes helt (se billedet), da de hæver op under bagningen. De falder dog sammen igen, når de kommer ud, så de skal helst serveres med det samme. Ellers bliver de kedelige.

Bages ved 200 grader ca. 25 minutter afhængig af størrelsen på dine forme.

 

Prøv også at lave disse baconkurve med dine muffinforme:

Baconkurve med varm leverpostejBaconkurv med avokadofyld 

 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte