Broccoli i muffinform
Disse broccolimuffins smager fantastisk! Jeg serverede dem til en kødret, men de vil også være perfekte til for eksempel en brunch. Broccolien kan narturligvis erstattes med andre grøntsager. Jeg kom for eksempel små skiver af lilla gulerødder i mine.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Kom de små broccolibuketter i en skål og overhæld den med kogende vand. Lad dem stå 3-4 minutter.
Jeg er erstattede noget af broccolien med bittesmå skiver af lilla gulerødder og overhældte også dem med kogende vand som beskrevet ovenfor.
Smør muffinformene med olie og anbring dem på bagepladen.
Pisk æg, salt, mel og ost godt sammen med en gaffel.
Hæld grøntsagerne i æggemassen.
Fyld massen i muffinformene med en ske. Hvis man hælder det i, kan man ikke rigtig styre fordelingen af grøntsagerne.
Formene må ikke fyldes helt (se billedet), da de hæver op under bagningen. De falder dog sammen igen, når de kommer ud, så de skal helst serveres med det samme. Ellers bliver de kedelige.
Bages ved 200 grader ca. 25 minutter afhængig af størrelsen på dine forme.
Prøv også at lave disse baconkurve med dine muffinforme: