Verdens lækreste svampede kanelkage
Den anden dag brugte jeg kærnemælk til daimmuffins, og jeg havde bestemt, at jeg ville bage kanelkage af resten. Det blev nok den skønneste kanelkage, jeg til dato har fået. Fuld af smag, svampet og lækker. Det er ikke sidste gang, jeg bager den. Indtil i dag har kanalkage altid lydt lidt kedeligt i mit univers, men det har ændret sig fuldstændig nu.
Lige et sidste svar på et vigtigt spørgsmål: hvordan er kanelkagen dagen efter?
Svar: den er stadig helt perfekt!
OBS!! Er særdeles fryseegnet - også med glasuren. Lad den tø op ved stuetemperatur i posen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Rør smør, rørsukker og kærnemælk sammen i røremaskinen.
Bland natron, hvedemel og kanel godt sammen og kom det i røremaskinen.
Rør kun dejen, indtil den lige er samlet. Generelt skal kage ikke røres længe, når melet er kommet i, da der så dannes glutenstrenge, som gør kagen tung og tæt
Beklæd en bageform ca. 20X30 cm med bagepapir og hæld dejen i.
Bages 30-35 minutter. Jeg bagte i 30 minutter.
Afkøl kagen.
Rør glasuren. Vandet tilsættes lidt ad gangen, til konsistensen er passende.
Smør glasuren på.