Verdens lækreste svampede kanelkage

Vedens lækreste svampede kanelkage

Den anden dag brugte jeg kærnemælk til daimmuffins, og jeg havde bestemt, at jeg ville bage kanelkage af resten. Det blev nok den skønneste kanelkage, jeg til dato har fået. Fuld af smag, svampet og lækker. Det er ikke sidste gang, jeg bager den. Indtil i dag har kanalkage altid lydt lidt kedeligt i mit univers, men det har ændret sig fuldstændig nu. 
Lige et sidste svar på et vigtigt spørgsmål: hvordan er kanelkagen dagen efter?

Svar: den er stadig helt perfekt!
OBS!! Er særdeles fryseegnet - også med glasuren. Lad den tø op ved stuetemperatur i posen.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
1 kage ca 20x30 cm
 
Ingredienser

125 gr. smeltet smør ikke rygende varm
400 gr. rørsukker
½ liter kærnemælk
400 gr. hvedemel
2 små spsk. kanel
2 tsk. natron

 

Indgredienser glasur/topping

 

50 gr. smeltet smør
250 gr. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. cacao
4-5 spsk. kogende vand

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Rør smør, rørsukker og kærnemælk sammen i røremaskinen.

Bland natron, hvedemel og kanel godt sammen og kom det i røremaskinen.

Rør kun dejen, indtil den lige er samlet. Generelt skal kage ikke røres længe, når melet er kommet i, da der så dannes glutenstrenge, som gør kagen tung og tæt

Beklæd en bageform ca. 20X30 cm med bagepapir og hæld dejen i.

Bages 30-35 minutter. Jeg bagte i 30 minutter.

Afkøl kagen.

Rør glasuren. Vandet tilsættes lidt ad gangen, til konsistensen er passende.

Smør glasuren på.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte