Daimmuffins - lette og lækre
Min bonusdatter er her i weekenden, så vi skal smovse hjemmebagt kage. Fra mit arkiv på pinterest, hvor jeg gemmer alle de opskrfter, jeg vil prøve at lave, fandt jeg disse daimmuffins frem. Min og min bonusdatter har prøvesmagt lidt på noget, som var flydt over, og det var SÅ lækkert. Så nu glæder vi os til i aften, når vi skal se film og guffe kage. Der stod i opskriften, at der blev 8 store muffins, men da jeg havde fyldt mine 10 store hjerteforme, var der stadig dej tilbage. Så fyldte jeg min 4 små forme og måtte også bruge 2 papirsforme, så jeg ved ikke, hvordan tallet 8 er fremkommet.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud på et skærebræt.
Kom melet i en stor skål. Brug lidt af det til at skille vaniljekornene ad på skærebrættet. Normalt bruger man sukker til dette, men det skal ikke i denne opskrift - rørsukker kan ikke bruges.
Bland vanilje, rørsukker, salt, bagepulver og natron i melet og rør det sammen med en gaffel.
Mos bananerne.
Hak daimchokoladen groft.
Smelt smørret. Det må ikke være for varmt.
Hvis du vil smørre dine forme, kan du bruge en smule af fedtstoffet, der er smeltet.
Lav et hul i midten af melet i skålen og slå ægget ud heri. Rør det sammen - stadig med gaflen.
Tilsæt kærnemælken og rør sammen med gaflen.
Tilsæt smør og bananmos og rør sammen med gaflen.
Tilsæt daimchokoladen og rør det sammen - også med gaflen.
Fyld dejen i formene. Der skal ikke fyldes helt til toppen, da de hæver.
Bag 30-40 minutter til dine muffins er fint gyldne på toppen. Jeg bagte de små kager i 30 minutter og de store i 35 minutter.