Bailey kugler
Disse baileykugler smager forrygende. Jeg havde håbet, at de ikke blev så populære første gang, jeg lavede dem, for de er lidt besværlige at have med at gøre. Men de bliver helt klart et fast indslag i vores julekonfekt fremadrettet.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Bland baileyen i marcipanen. Massen bliver smasket, og synes man det er for vådt, kan man tilsætte lidt flormelis.
Tril nu massen i kugler.
Smelt chokoladen over vandbad og drys cacaoen ud på en tallerken.
Dyb én kugle ad gangen i chokoladen og tril den derefter i cacaoen, inden chokoladen stivner.
Jeg brugte to teskeer. Èn til chokoladen og én til cacaoen. Hvis ingredienserne blandes, bliver det let en umulig opgave.
Sæt de færdige kugler på et stykke bagepapir og lad dem stivne.
Prøv også disse lækre marcipanstykker med mandler og nougat.