Kyllingefilet i ovn - mad uden tidsforbrug

 karrykaal med aeble cherrytomater

Kommer du sent hjem fra arbejde, og har du måske små børn, så har du sikkert ikke lyst til at bruge meget tid i køkkenet. På den anden side, vil du gerne spise lækkert. Så kan kyllingefilet i ovn være en god ide. Server dem med perlespelt og karrykål med æble og cherrytomater, så har du uden særlig stor indsats det lækreste måltid.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

2 personer

 
Ingredienser
 

2 kyllingefileter

salt, peber

Olie til stegning

Serveres med:

Perlespelt, 1 dl pr. person og karrykål

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skyld perlespelten i koldt vand. Der sidder en sæbehinde på kornene, som lige skal skyldes af.

Kom perlespelten i en gryde med 3 dl letsaltet vand pr 2 dl korn og kog 25-30 minutter.

Drys salt og peber på kyllingefileterne og brun dem på en god varm pande, til de får farve.

Læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 25-30 minutter.

Nu kan du lave karrykålen - det tager ikke mange minutter.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte