Kyllingefilet i ovn - mad uden tidsforbrug
Kommer du sent hjem fra arbejde, og har du måske små børn, så har du sikkert ikke lyst til at bruge meget tid i køkkenet. På den anden side, vil du gerne spise lækkert. Så kan kyllingefilet i ovn være en god ide. Server dem med perlespelt og karrykål med æble og cherrytomater, så har du uden særlig stor indsats det lækreste måltid.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
2 kyllingefileter
salt, peber
Olie til stegning
Serveres med:
Perlespelt, 1 dl pr. person og karrykål
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Skyld perlespelten i koldt vand. Der sidder en sæbehinde på kornene, som lige skal skyldes af.
Kom perlespelten i en gryde med 3 dl letsaltet vand pr 2 dl korn og kog 25-30 minutter.
Drys salt og peber på kyllingefileterne og brun dem på en god varm pande, til de får farve.
Læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 25-30 minutter.
Nu kan du lave karrykålen - det tager ikke mange minutter.