Karrykål med æble og cherrytomater

 karrykaal med aeble cherrytomater

Søger i øjeblikket på nettet efter hurtig og lækker mad, og faldt i den forbindelse over karrykål med æble og cherrytomater. Det tager ikke mange minutter at lave det, og serverer du kylling og perlespelt til, har du en rigtig lækker middag uden meget arbejdet.
Gurkemejen i retten kan undværes. Jeg har bare tilsæt det for at give mere farve. Gurkemeje er et nærmest smagsløst krydderi.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

2 personer

 
Ingredienser
 

Flydende margarine til stegning

200 gram fintsnittet hvidkål

1 sprødt rødt æble i tynde både

5 store cherrytomater i store både (kvarte)

2 tsk karry

1/2 tsk stødt koriander

1/2-1 tsk gurkemeje

salt/peber

2,5 dl madlavningsfløde

Fremgangsmåde

Gør alle ingredienser klar.

Svits den snittede kål og karryen i rigeligt margarine ved god varme. Kålen skal ikke tage farve.

Tilsæt fløde, gurkemeje og koriander og lad det koge 1 minut.

Tilsæt æbler og tomater. Lad retten koge kort op igen, så det bliver varmt.

Smag til med salt og peber.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte