Karrykål med æble og cherrytomater
Søger i øjeblikket på nettet efter hurtig og lækker mad, og faldt i den forbindelse over karrykål med æble og cherrytomater. Det tager ikke mange minutter at lave det, og serverer du kylling og perlespelt til, har du en rigtig lækker middag uden meget arbejdet.
Gurkemejen i retten kan undværes. Jeg har bare tilsæt det for at give mere farve. Gurkemeje er et nærmest smagsløst krydderi.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
Flydende margarine til stegning
200 gram fintsnittet hvidkål
1 sprødt rødt æble i tynde både
5 store cherrytomater i store både (kvarte)
2 tsk karry
1/2 tsk stødt koriander
1/2-1 tsk gurkemeje
salt/peber
2,5 dl madlavningsfløde
Fremgangsmåde
Gør alle ingredienser klar.
Svits den snittede kål og karryen i rigeligt margarine ved god varme. Kålen skal ikke tage farve.
Tilsæt fløde, gurkemeje og koriander og lad det koge 1 minut.
Tilsæt æbler og tomater. Lad retten koge kort op igen, så det bliver varmt.
Smag til med salt og peber.