Paprikamarinerede koteletter
Hvad er lettere og hurtigere end at stege koteletter på panden. Hvis du skal tilføre dem lidt extra, kan du marinere dem med paprika og hvidløg. Vi fik kold kartoffelsalat med broccoli og ærter til - også et tilbehør med uendeligt lidt arbejde i, så jeg føler næsten, at vi i dag har fået aftensmad, uden at jeg har rørt en finger i dag
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
3 personer
Ingredienser
4-5 svinekoteletter
Marinade:
1,5 dl olivenolie
1/2 tsk salt
2 hakket fed hvidløg
Saften fra 1/4 citron
Saften fra 1/4 appelsin
1 spsk. paprika
Fremgangsmåde
Bland marinaden i en plastikpose.
Læg koteletterne i og ryst godt.
Stil koteletterne i køleskabet et par timer. Du må gerne ryste posen en gang, mens de står i køleskabet.
Steg dem ca. 2 minutter på hver side på en god varm grillpande lige inden servering. Panden skal være så varm, at koteletterne får farve.