Paprikamarinerede koteletter

 paprikakotelet

Hvad er lettere og hurtigere end at stege koteletter på panden. Hvis du skal tilføre dem lidt extra, kan du marinere dem med paprika og hvidløg. Vi fik kold kartoffelsalat med broccoli og ærter  til - også et tilbehør med uendeligt lidt arbejde i, så jeg føler næsten, at vi i dag har fået aftensmad, uden at jeg har rørt en finger i dag

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

3 personer

 
Ingredienser
 

4-5 svinekoteletter

Marinade:

1,5 dl olivenolie

1/2 tsk salt

2 hakket fed hvidløg

Saften fra 1/4 citron

Saften fra 1/4 appelsin

1 spsk. paprika

Fremgangsmåde

Bland marinaden i en plastikpose.

Læg koteletterne i og ryst godt.

Stil koteletterne i køleskabet et par timer. Du må gerne ryste posen en gang, mens de står i køleskabet.

Steg dem ca. 2 minutter på hver side på en god varm grillpande lige inden servering. Panden skal være så varm, at koteletterne får farve.


 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte