Pastaret på grill
Jeg er medlem af "Mor Truntes Madklub" på facebook, og der tryller en af mændene, Ole på sin webergrill. Inspireret af en af hans campingretter, kastede jeg mig over denne pastaret. Hos os, som i rigtig mange andre husstande, er det det mandlige medlem, der plejer at passe grillen, men et eller andet sted meldte min kæreste lidt pas på denne ret. sandheden er vel, at hankønnet normalt kyler et stykke køb på grillen og drikker en bajer, mens vi kvinder knokler i køkkenet med alt tilbehøret. Nå, men jeg gjorde alle ingredienser klar, og så havde jeg pludselig udendørs køkken. Bortset fra, at jeg havde regnet med, at denne ret var klar i løbet af no time, så var det megahygge at grille, mens min kæreste jeg og fik et glas vin. Til pastaretten fik vi auberginer med tomat og mozarella, som også blev fremstillet på grillen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
1 gulerod i strimler
1 løg i små både
10 champignon
1 fed hakket hvidløg
3 almindelige brune pølser skiver
1 pakke bacon i strimler - jeg plejer at klippe det med en saks
1 stor dåse koncentreret tomatpuré
1 kvart fløde 9%
forkogte pasta skruer
olie til stegning
salt
peber
krydderier: kunne være basilikum og merian
sukker
foliebakke
Kan serveres med auberginer med mozarella og tomat
Fremgangsmåde
Stil bakken på grillen på direkte varme og varm olien, som bakken er penlset med, op.
Tilsæt løg, hvidløg, gulerod, champignon, bacon og pølser, drys med lidt salt og peber og steg, til alle ingredienser "ser klar ud". Jeg havde egentlig regnet med, at det gik lynhurtigt, men vil tro, det tog 15-20 minutter.
Tilsæt tomatpuré, fløde, krydderier, de kogte pasta og et drys sukker og smag til med salt. Sukkeret tilsætter jeg, da retten ellers godt kan blive lidt bitter af puréen.
Rør det hele sammen, og lad det varme igennem over indirekte varme under låg.
Af Lene Rasmussen