Auberginer med mozarella på grill

 Auberginer med mozarella på grill

Jeg er vild med auberginer, da vi skulle forsøge os med en pastaret på grill, var det passende at prøve at grille auberginer, for at højne kvaliteten af måltidet lidt.    

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

pastaret med auberginer på grill
 
 
2 personer, 6 enheder
 
Ingredienser

1 aubergine
2 tomater
1 pakke med mozarella. Der skal skæres 6 skiver (5 hele+2 ender)
salt
merian
olie
foliebakke
 
Kan serveres til pastaret på grill
 
Fremgangsmåde
 

Skær 6 skiver auberginer ca 1 cm tykke.

Drys skiverne med salt og lad dem trække 1/2 time. det fjerner den bitre smag.

Skyld saltet af og dub auberginerne tøre med køkkenrullet.

Pensl dem på begge sider med olie.

Læg dem på direkte varme 2-3 minutter, til de har taget farve (er brunede).

Tag dem af grillen og læg dem i en oliesmurt foliebakke med den rå side nedaf.

På den bagte side lægges en tomat, som er drysset med merian.

Ovenpå lægges 1 skive mozarella på hver og der drysses igen med mozarella.

Bakken sættes på grillen over direkte varme, til mozarellaen er smeltet. Det tager 10-15 minutter alt efter, hvor varm din grill er.

Jeg var lidt bange for, at de brankede i bakken, men det skete ikke.

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte