Auberginer med mozarella på grill
Jeg er vild med auberginer, da vi skulle forsøge os med en pastaret på grill, var det passende at prøve at grille auberginer, for at højne kvaliteten af måltidet lidt.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Skær 6 skiver auberginer ca 1 cm tykke.
Drys skiverne med salt og lad dem trække 1/2 time. det fjerner den bitre smag.
Skyld saltet af og dub auberginerne tøre med køkkenrullet.
Pensl dem på begge sider med olie.
Læg dem på direkte varme 2-3 minutter, til de har taget farve (er brunede).
Tag dem af grillen og læg dem i en oliesmurt foliebakke med den rå side nedaf.
På den bagte side lægges en tomat, som er drysset med merian.
Ovenpå lægges 1 skive mozarella på hver og der drysses igen med mozarella.
Bakken sættes på grillen over direkte varme, til mozarellaen er smeltet. Det tager 10-15 minutter alt efter, hvor varm din grill er.
Jeg var lidt bange for, at de brankede i bakken, men det skete ikke.