Kartoffelsalat med avokado og cherrytomat
Denne kartofffelsalat er vel egentlig en blanding mellem en salat og en kartoffelsalat. Jeg stødte første gang på den for nogen år siden, hvor jeg var til et sammenskudsgilde, hvor en pige fra Ålborg havde retten med. Jeg er vild med den.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
4 personer
Ingredienser:
700 gr. Kogte, afkølede kartofler i passende småstykker
1 stor moden avokado
1 bundt radiser
1 pakke cherrytomater
1 rødløg
Vindruekerneolie
Balsamico eddike
purløg
Fremgangsmåde:
Skær radiser i skiver, halver cherrytomaterne, og snit løgene i fine (evt halve) ringe
Bland de snittede grøntsager med kartoflerne.
Skær avokadoen i passende småstykker, dryp avokadoen med citron, hvis kartoffelsalaten ikke skal serveres straks (så bliver avokadoen ikke brun)
Bland forsigtigt avokado i kartoffelsalaten
Tilsæt rigeligt med vindruekerneolie og stænk med balsamico eddike.
Pynt med klippet purløg