Hjemmelavet kyllingeburger
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Brun kyllingefileterne kort ved høj varme på panden.
Læg dem i et ildfast fad og steg dem i ovnen ca. 20 minutter eller med stegetermometer til 70-72 grader.
Snit salat og løg tyndt og skær agurkeskiver.
Skræl guleroden og skær strimler med din skrælder.
Bland dressingen - se opskrift her.
Mos avokadoen og tilsæt lidt salt og peber.
Smør bunden af bollen med lidt dressing.
Læg snittet salat ovenpå.
Læg kyllingen på salaten, derpå strimler af gulerod og agurk og løg ovenpå.
Stik spyddet gennem 2 cherrytomater, derpå gennem toppen af bollen, og sæt spyddet fast i kyllingen.
Pynt af med bacon, adamame bønner og moset avokado.
Server dressing ved siden af i en skål.