Actifry brødcroutoner

Actifry brødcroutoner

Brødcroutoner må der til, hvis man skal lave løgsuppe. Hvad var mere nærliggende end at lave croutonerne i min actifry. Ja, indrømmet, der er meget olie i, men nøøøj, de blev go'e!

Croutonerne er selvsagt også perfekte i salater. Har du ikke en actifry, kan croutonerne steges på panden - oliemægden er da 1/2 dl.

 
Ingredienser
 
 7 skiver toastbrød
4 ac-ske olie
1 spsk basilikum
1 tsk knuste koriander
4 fed revet/pressede hvidløg
1 tsk. salt
 
Fremgangsmåde

Skær kanterne af brødet og skær skiverne ud i tern. Put brødcroutonerne i actifryen.

Bland olie og krydderier godt sammen i en skål. Hæld blandingen over brødternene og sørg for at blande det godt, inden du starter maskinen.

Kør 15 minutter eller mere, hvis du ønsker dem mørkere.

Afkøl croutonerne på et stykke bagepapir på en bagerist.

Opskriften på fransk løgsuppe - klik her:

Opskrift let fransk løgsuppe

 

 

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte