Actifry brødcroutoner
Brødcroutoner må der til, hvis man skal lave løgsuppe. Hvad var mere nærliggende end at lave croutonerne i min actifry. Ja, indrømmet, der er meget olie i, men nøøøj, de blev go'e!
Croutonerne er selvsagt også perfekte i salater. Har du ikke en actifry, kan croutonerne steges på panden - oliemægden er da 1/2 dl.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Skær kanterne af brødet og skær skiverne ud i tern. Put brødcroutonerne i actifryen.
Bland olie og krydderier godt sammen i en skål. Hæld blandingen over brødternene og sørg for at blande det godt, inden du starter maskinen.
Kør 15 minutter eller mere, hvis du ønsker dem mørkere.
Afkøl croutonerne på et stykke bagepapir på en bagerist.
Opskriften på fransk løgsuppe - klik her: