Hvidvinssovs med fløde - lækker til fisk
Jeg havde en rest hvidvin i køleskabet, og derfor bestemte jeg, at vi skulle have fisk, så jeg kunne lave en hvidvinssauce. Det blev til denne opskrift. FANTASTISK lækker sovs.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
1 dl vand
1/2 kraftterning - grøntsager
2 dl hvidvin
1 dl fløde - gerne laktosefri
Salt/peber
Evt. lidt sukker
Maizenajævning - den lyse
Fremgangsmåde
Bring vand med kraftterning og hvidvin i kog og lad koge ca. 5 minutter.
Tilsæt fløden og lad sovsen koge ind.
Hvis du ikke har tålmodighed til at vente, indtil sovsen selv tykner, kan du jævne med lidt maizena.
Smag til med salt og peber.
Hvis din hvidvin er meget tør, kan du tilsætte sovsen en anelse sukker.