Lækker og hurtig thai-fiskesuppe

 Lækker og hurtig thai-fiskesuppe

Denne suppe er utrolig lækker. Forberedelsen af ingredienserne er det, der tager længst tid for denne ret. Kogetiden er ganske kort. Forholdet mellem fisk og rejer kan selvfølgelig varieres. Der var mere fisk og mindre rejer i den opskrift, jeg brugte som udgangspunkt, men jeg anvendte de mængder, min kæreste kom hjem med.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
ca. 2 personer

 

Lækker og hurtig thai-fiskesuppe
 
Ingredienser
 
Olie til svistning af grøntsager
1.5 spsk frisk revet ingefær
1 løg i skiver
2 fed hakket hvidløg
3 forårsløg i ringe
150 gr friske skiveskårede champignon
2 gulerødder i stave
2,5 dl vand
1 dl hvidvin
0,3 dl fiskesovs
1 dåse kokosmælk
3 tsk rød karrypasta
1/2 økologisk lime (skallen skal anvendes)
1 knivspids chili
ca. 1,5 tsk groft salt.
Peber
300 gr. torskefilet i små bidder
200 gr. optøede rejer

 

Fremgangsmåde
 
Svits løg, hvidløg, forårsløg og ingfær let.
 Tilsæt champignon og gulerødder og svits det let med.
Tilsæt vand, hvidvin, fiskesovs, kokosmælk og karrypasta.
Riv skalen fra den 1/2 lime i suppen og næsten al saften fra samme (smag dig frem). Tilsæt det.
Bring suppen i kog og smag suppen til med en anelse chili og salt og friskkværnet peber.
Tilsæt fiskestykkerne og lad dem simre i  ca. 5-10 minutter, til fisken er mør (afhænger af størrelsen på dine fiskebidder)
Tilsæt til sidst rejerne. Nu må suppen ikke koge, da rejerne så bliver seje.
 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte