Opskrift karrysuppe med ris og rejer

Opskrift karrysuppe med ris og rejer

Karrysuppe er let at lave og en god ret at servere for gæster - evt som natmad. Suppen kan også bruges som aftensmad, da den er mættende pga risene og fløden. Jeg fik Karrysuppe første gang, da jeg var til en venindes runde fødselsdag. Hun serverede det som skrup-af-mad.

 


Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
 
Ingredienser karrysuppe:
 
1 liter vand
2,5 dl 18% fløde
2 porrer
1 glas champignon *Eller endnu bedre friske skiveskårede champignon
4 fed hvidløg
2-2,5 spsk alm karry
3 urtekraftterninger
Ca 1 tsk oregano
Salt, peber
1,5 pk (a 150 gr) store rejer
1 kop forkogte ris
 
Fremgangsmåde karrysuppe:
 
Svits porrer, hvidløg og karry. *Hvis du anvender friske champignon, skal de i med de øvrige grøntsager.
Tilsæt vand, kraftterningner, ris og oregano.
Kog 10 minutter
Tilsæt champignon og fløde
Kog suppen et par minutter
Tilsæt rejer
Varm op, men nu må suppen ikke koge, for så bliver rejerne seje
 

Af

 
Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte