Opskrift karrysuppe med ris og rejer
Karrysuppe er let at lave og en god ret at servere for gæster - evt som natmad. Suppen kan også bruges som aftensmad, da den er mættende pga risene og fløden. Jeg fik Karrysuppe første gang, da jeg var til en venindes runde fødselsdag. Hun serverede det som skrup-af-mad.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser karrysuppe:
1 liter vand
2,5 dl 18% fløde
2 porrer
1 glas champignon *Eller endnu bedre friske skiveskårede champignon
4 fed hvidløg
2-2,5 spsk alm karry
3 urtekraftterninger
Ca 1 tsk oregano
Salt, peber
1,5 pk (a 150 gr) store rejer
1 kop forkogte ris
Fremgangsmåde karrysuppe:
Svits porrer, hvidløg og karry. *Hvis du anvender friske champignon, skal de i med de øvrige grøntsager.
Tilsæt vand, kraftterningner, ris og oregano.
Kog 10 minutter
Tilsæt champignon og fløde
Kog suppen et par minutter
Tilsæt rejer
Varm op, men nu må suppen ikke koge, for så bliver rejerne seje