Salat med feta og sprøde grønne asparges
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser:
8 små tomater
1 bundt grønne asparges
Løgringe af ¼ løg
Feta - Taverna – Bayaz Peynir fra Føtex kan varmt anbefales
0,25 dl olie
0,25 dl rødvindseddike
Fremgangsmåde:
Skyld og knæk enden af aspargesene, så det træge fjernes.
Kog dem med salt cirka 3 minutter. Efter kogning afkøles de straks, så sprødheden bevares.
Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad.
Skær løg i tynde skiver og fordel ringene i fadet.
Fordel aspargesstykkerne
Bland Olien og eddiken og tilsæt en knivspids salt
Hæld dressingen over salaten.
Skær fetaen i passende stykker og fordel dem øverst på salaten