Salat med feta og sprøde grønne asparges

Salat med feta og sprøde grønne asparges



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 

Ingredienser:
 
8 små tomater
1 bundt grønne asparges
Løgringe af ¼ løg
Feta  - Taverna – Bayaz Peynir fra Føtex kan varmt anbefales
0,25 dl olie
0,25 dl rødvindseddike
 
Fremgangsmåde:
 
Skyld og knæk enden af aspargesene, så det træge fjernes.
Kog dem med salt cirka 3 minutter. Efter kogning afkøles de straks, så sprødheden bevares.
Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad.
Skær løg i tynde skiver og fordel ringene i fadet.
Fordel aspargesstykkerne
Bland Olien og eddiken og tilsæt en knivspids salt
Hæld dressingen over salaten.
Skær fetaen i passende stykker og fordel dem øverst på salaten
 

Af

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte