Perlespelt-otto - lækker til fisk
Vi skulle have ovnbagt torsk med brødkrumme og citron og til den opskrift, jeg fandt på nettet, blev der serveret en perle-otto af perlebyg. Det havde jeg ikke, men jeg havde perlespelt, så det brugte jeg istedet for. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg laver det
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
2 personer
Ingredienser
1 hakket skalotteløg
2 dl perlespelt
4 dl vand
1/2 kraftterning grøntsager
1/2 hakket squash
1 porrer i tynde skiver
lidt smør
Fremgangsmåde
Gør alle ingredienser klar - husk at skylle perlespelten i lunket vand. Der sidder en sæbehinde på dem, som skal skyldes af.
Varm vandet i mikro-ovnen og opløs den halve kraftterning.
Svits i lidt smør det hakkede skalotteløg i en gryde, som også kan rumme perlespelten.
Tilsæt perlespelt og rør rundt.
tilsæt vand og bring det hele i kog. Kog i 25 minutter.
Imens svitses porrer og squash sammen på en pande i smørret 3-4 minutter.
Tilsæt de svitsede grøntsager og lad dem koge med et par minutter.