Saltede karamel- og chokolade stykker
Jeg er vild med Pinterest.com. Man kan finde inspiration til alt muligt i på denne visuelle opslagstavle - også madlavning og bagning. Denne opskrift er netop derinde fra. Jeg har "oversat" de amerikanske mål til danske forhold med mit nye bagegrej, som er importeret fra New York. En meget speciel og anderledes godbid, som er let og smager rigtig godt.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Forvarm ovnen til 175 grader.
En form ca 20X20 cm beklædes med bagepapir.
Jeg smører altid formen først, Så er det lettere at styre bagepapiret i formen.
I en mindre skål, blandes mel, bagepulver, natron og salt.
I en større skål røres smeltet smør og farin med håndmixer.
Tilsæt derefter æg og vanillepulver og piskes, indtil blandingen er tyk og cremet.
Vend nu de tørre ingredienser i med en ske, til melet er optaget helt.
Til sidste røres chokolade og karamel stykker i.
Fordel dejen i formen, drys let med havsalt - omkring 1/4 tsk.
Bages midt i ovnen 20-25 minutter, til dejen ikke klæber til en tandstik eller lignende i midten af kagen. Lad dig ikke snyde, hvis der er lidt chokolade på. Det stivner jo ikke, før kage køles.
Afkøles helt på en bagerist, før den skæres ud.