Den klassiske kiksekage
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Indgredienser:
3 pasteuriserede æg
125 gr. kakao
150 gr. flormelis
250 gr. palmin
Ca. 20 firkantede vanille kiks*
Fremgangsmåde:
Æg, flormelis og kakao piskes sammen.
Palminen smeltes over svag varme, og når den er let afkølet, piskes den sammen med kakaomassen.
I en bageform foret med bagepapir lægges nu skiftevis et lag kakaomasse og et lag kiks. Start og slut med kakaomasse.
* Min form er til 1,2 liter, og jeg lægger 5 lag kiks - 4 i rækken. Jeg smørrer et tyndt lag kakaomasse mellem hvert kikse-lag. Så passer mængden præcis.
Pynt evt foroven med valnødder
Sæt kagen til afkøling i køleskabet, hvorefter den er klar til servering.
Kagen kan evt tilsættes reven skal af appelsin, og/eller nødder.