Lars Jakobs yndlingsbrownies
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser:
- 200 g. smør
- 200 g. sukker
- 200 g. brun farin
- 6 æg (mellem størrelse)
- 160 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 spsk. kakao
- 2 tsk. vanilliesukker
- 125 g. god mørk chokolade
- 150 g. hasselnødder
- Kakao og flormelis til glasur (kan udelades)
Fremgangsmåde:
Smør, sukker og farin røres piskes godt sammen.
Æg tilsættes et ad gangen under piskning,
Bland mel, bagepulver, cacao og vanilliesukker godt. Tilsæt det.
Hak nødder og cholokade godt og tilsæt det.
Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter - prøv med en nål, om der hænger noget ved.