Let smuldrekage med æbler
Smuldrekage med frugt - så bliver det ikke lettere.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Ingredienser:
5-6 æbler - kan erstattes med pærer, rabarber eller anden frugt
150 gr. margarine
150 gr. mel
150 gr. sukker
Tilbehør:
Creme fraiche med lidt vanilie og sukker
Fremgangsmåde:
Bland mel og sukker i en skål
Læg margarinen i skålen, og skær den i mindre og mindre stykker, indtil alt er blandet godt - dejen må ikke hænge sammen, men skal være smuldret.
Fordelen ved at bruge kniven og ikke fingrene er, at magarinen ikke bliver varm og klistret.
Ryst skålen engang imellem - så kommer de store stykker margarine frem.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Smør et ildfast fad eller tærteform og fordel æbleskiverne.
Drys smuldredejen ovenpå.
Bagetid: 35-40 minutter ved 200 gr.
Smuldrekagen serveres lun med creme fraiche.