Opskrift Biscotti - uden fedtstof
Biscotti er små hårde småkager, som bages af 2 omgange. Velegnet til en kop stærk kaffe eller et glas sød italiensk vin - eller ganske simpelt bare til at proppe sig med. Når jeg først kommer igang med Biscotti, kan jeg ikke få hold på det igen - de smager bare alt for godt.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Opskriften er uden fedtstof
Antal: ca. 55 stk.
Ingredienser:
250 g mel
250 g sukker
Korn fra en stang vanille
½ tsk bagepulver
150 g grofthakkede mandler
2 store æg
½ tsk. revet citronskal
½ tsk. knust anis – stjerneanis kan anvendes, hvis man ikke kan skaffe alm. anis. (knus én stjerneanis med kødhammeren og tilsæt næsten det hele)
Fremgangsmåde:
Bland mel, sukker, vanille, citrusskal, anis og bagepulver.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm brede pølser og sæt dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter.
Skær dem diagonalt ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde – ca 1,5 time.
Køl biscottiene af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.