Tuc kage med frugt og flødeskum
Tuc-kagen er meget dekorativ på kaffebordet, og den smager herligt.
Første gang jeg skulle bage den, havde min kæreste købt tuc kiks med krydderier! Heldigvis opdagede jeg fejlen, inden jeg begyndte at bage, så vi ikke skulle spise Tuc kage med løgsmag (-:
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
xx
Ingredienser
3 æggehvider
200 gr sukker
1 tsk bagepulver
50 gr hakkede hasselnødder
1 pk Tuc-kiks (DE ALMINDELIGE UDEN KRYDDERIER!)
1/4 l piskefløde
1 tsk vaniliepulver
1 spsk sukker
Frisk skiveskåret frugt
Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive
Vend forsigtigt sukker, bagepulver, hakkede nødder og knuste kiks i æggehviderne
Massen hældes i en springform eller en tærteform og bages ved 175 grader i
Pisk fløde og tilsæt sukker og vaniliepulver
Fordel fløden over kagen og pynt med skåret frugt.
Kagen har godt af at trække et par timer i køleskab før servering
Selve bunden kan fryses.
Kagen kan bages i bradepande ca. 30X40 cm - gang da opskriften med 3.