Lækker Kyllingesalat

hoensasalat faerdig

Til mit skønne barnebarns 1 års fødselsdag lavede jeg denne hønsesalat. Vi serveres ristet rugbrød til. Jeg er meget begejstret for salaten, og det varer ikke længe, før jeg skal have kylling på den måde igen.

 



Følg mine opskrifter på Facebook

De nyeste opskrifter

Græsk kødsovs med panerede auberginer

Lækre og nemme marcipankiks

Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron

Små farsbrød med bacon

Muffin toast - meget let

Opskrifter pr. kategori

 
10-12 personer i en buffet
 
Ingredienser

400 gr. kyllingefilet
1 lille pakke bacontern
1 dl ristede pinjekerner
1 rødt sprødt æble
1 dl tranebær
2 spsk grov sennep
1 spsk karry
500 g creme fraiche
Salt og peber
Evt. lidt sukker

 

Fremgangsmåde

Skær kyllingefileterne i små stykker.

Kog kyllingestykkerne i letsaltet vand i 12 minutter. Skum vandet af, når det kommer i kog.

Hæld vandet fra gennemen en si og afkøl kødet.

Rist pinjekernerne.

Steg baconternene og afkøl dem.

Ovenstående punkter kan laves dagen før.

Skær det røde æble i små stykker. Du skal ikke skrælle det.

Rør dressingen af cremefraiche, karry og grov sennep.

Smag dressingen til med salt og peber. Synes du, den mangler lidt sødme, kan du give den en spids sukker.

Bland alle ingredienser og pynt skålen af med, hvad du lige har. Jeg pyntede med æblebåde, dryppet med citron, så de ikke bliver brune, gulerødsstrimler og hakket squash.

Inspiration til aftensmad - opskrifter
Skønt bagværk - opskrifter
Lækre kager - opskrifter
hækleopskrift 15 kr
Figurer til sangkuffert
hækleopskrift 20 kr
Salg af hæklet unika
Uro med fly
Køb en hæklet sansesprutte