Lækker Kyllingesalat
Til mit skønne barnebarns 1 års fødselsdag lavede jeg denne hønsesalat. Vi serveres ristet rugbrød til. Jeg er meget begejstret for salaten, og det varer ikke længe, før jeg skal have kylling på den måde igen.
Følg mine opskrifter på Facebook
De nyeste opskrifter
Græsk kødsovs med panerede auberginer
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron
Fremgangsmåde
Skær kyllingefileterne i små stykker.
Kog kyllingestykkerne i letsaltet vand i 12 minutter. Skum vandet af, når det kommer i kog.
Hæld vandet fra gennemen en si og afkøl kødet.
Rist pinjekernerne.
Steg baconternene og afkøl dem.
Ovenstående punkter kan laves dagen før.
Skær det røde æble i små stykker. Du skal ikke skrælle det.
Rør dressingen af cremefraiche, karry og grov sennep.
Smag dressingen til med salt og peber. Synes du, den mangler lidt sødme, kan du give den en spids sukker.
Bland alle ingredienser og pynt skålen af med, hvad du lige har. Jeg pyntede med æblebåde, dryppet med citron, så de ikke bliver brune, gulerødsstrimler og hakket squash.